Güney Ege Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı Açıklandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Güney Ege Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı Açıklandı

Haber Tarihi: 09.12.2010

T.C.

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI

MALİ DESTEK PROGRAMI

Ajans tarafından yürütülecek, toplam bütçesi 16 milyon TL olan 2010 yılı "İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı" 03/12/2010 tarihi itibariyle başlamıştır.

İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı Ajans Merkezinden, Aydın, Denizli, Muğla Yatırım Destek Ofislerinden ve ajans internet sitesinden (www.geka.org.tr) temin edilebilir.

İktisadi Kalkınma Mali Destek Programları

1.   KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLARA YÖNELİK

2.   KAR AMACI GÜTMEYEN KURULUŞLARA YÖNELİK

3.   KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ALT YAPI PROJELERİ

Son başvuru tarihi 10/02/2011`dir.