GÜVENÇER "PROJELERİNİZİ TAKİP EDECEĞİM" - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜVENÇER "PROJELERİNİZİ TAKİP EDECEĞİM"

Haber Tarihi: 22.09.2014

Muğla  Valiliğinden Kahramanmaraş Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı veda ziyaretinde FTSO'nın yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek başta Kruvaziyer Liman, Babadağ Teleferik Projesi ve Ölüdeniz  arıtma sorunu ile ilgili projeleri yeni görev yerinde de takip etmeye  devam edeceğini söyledi.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, Vali Güvençer'e destekleri için teşekkür ederek "Kahramanmaraş'ta da başarılı olacağınıza inanıyoruz" dedi.

22 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette tüm  oda çalışanlarının tek tek elini sıkan Vali Mustafa Hakan Güvençer konuşmasında ''Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye'nin  önemli bir sesi, çalışmaları ile örnek bir  Odasıdır. Sizlerin sayesinde Fethiye'nin güzel gelişmeler  yaşayacağına  inanıyorum. Muğla da ki görev  sürem  boyunca  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye'nin sorunlarına  bakış açısını, sorumluluk anlayışını ve  bu kapsamda  ürettiği projeleri  gıptayla  izledik. Bizlerde  bu  yolda  elimizden  gelen  desteği vermeye  çalıştık. Biliyorum ki yeni gelen  valimiz bu anlamda  hazır bir  ortam  bulacaktır. Başta Kruvaziyer  Liman, Babadağ Teleferik Projesi ve Ölüdeniz  arıtma sorunu ile  ilgili projelerinizi ve  çalışmalarınızı olmak üzere Fethiye deki gelişmeleri yeni görev yerimden de heyecan  ile  takip etmeye  devam edeceğim. Umuyorum ki bu projelerin  hayata geçirilmesini sağlayacaksınız''dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Vali Güvençer'e ziyaretten dolayı duyulan  mutluluğu dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan konuşmasında ''Öncelikle sizden gördüğümüz  yakınlığı ve ilgiyi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman için çok samimi ve  içten  bulduk. Bu sebeple FTSO Yönetimi olarak size  minnet  borçluyuz. FTSO olarak sizin  önderliğinizde  birçok  konuyu konuşma  şansını yakaladık, beraberce çözüm  üretmeye  çalıştık ve projelerimizi ve   çözüm  önerilerimizi üst   makamlara  taşıdık. Fethiye için istediğimiz her türlü talebe hem   samimi  yaklaştınız ve hem de son derece ilgi alaka gösterdiniz. Bu anlamda sizinle çalışamayacak olmaktan  büyük üzüntü duyuyoruz. Fakat yinede her zaman  için desteğinize  ve  görüşlerinize  ihtiyacımız olduğunu da  belirtmek  isterim. Diyebilirim ki Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  olarak  birçok  projeye sizin  önderliğiniz ile  başladık. Bu bağlamda da projelerimizi  sizlerle  beraber  sonuçlandırmayı da çok arzu ediyorduk. Kahramanmaraş Valisi  olarak da  çok başarılı olacağınıza kalpten inanıyoruz. Bizlerde başarılarınızı  ve  çalışmalarınızı takip ederek  sizin heyecanınıza ortak  olacağız. FTSO Yönetim Kurulu ve çalışanları olarak  yeni görev  yerinizde  başarılar diliyor ve  saygılarımızı sunuyoruz''dedi.

Sıcak sohbetlerin  geçtiği veda ziyaretinde Vali Mustafa Hakan Güvençer  destek  ve  anlayışlarından dolayı tüm FTSO Yönetimine  ve  çalışanlarına teşekkürlerini sunarak  veda etti.