GÜVENLİK VE HUZUR İÇİN ELBİRLİĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜVENLİK VE HUZUR İÇİN ELBİRLİĞİ

Haber Tarihi: 06.11.2012

Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık iadei ziyaretlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürü Kocabıyık, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan`ı ziyaret ederek, kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti.

25 Ağustos 2012 tarihinde ilçemize gelerek görevine başlayan Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık iadei ziyaret turunu sürdürüyor. Kocabıyık göreve başladığı dönemde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Meclis yetkilileri tarafından ziyaret edilerek yeni görevinde başarılar temennisi dile getirilmişti.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaret maratonunu tamamlayan Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık şimdi iadei ziyaret turunu sürdürüyor. Emniyet Müdürü Kocabıyık ziyaret programı kapsamında FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Kocabıyık ve Başkan Arıcan  samimi ve sıcak bir şekilde başlayan görüşmelerinde sorunlara karşı işbirliği içerisinde olacaklarının altını çizdiler.

Sağlıklı bir yatırım ortamı için güvenlik ve huzurun çok önemli olduğunun altını çizen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arıcan bunun sürdürülebilir olmasının elbirliği ile sağlanacağını vurguladı. Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık`da toplum kesimleri ile polisin kaynaşması, dayanışması devam ettiği sürece güvenlikle ilgili endişe hasıl olmayacağını kaydetti.