HALK BANKASI FETHİYE MERKEZ ŞUBE MÜDÜRÜ FTSO`YU ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HALK BANKASI FETHİYE MERKEZ ŞUBE MÜDÜRÜ FTSO`YU ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 25.07.2019

Halk Bankası Fethiye Merkez Şube Müdürü Güney Arıkan Odamızı ziyaret etti. Ziyaretçileri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üye İbrahim Erdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan karşıladı.

Bankacılık sektöründeki yeni gelişmelerin FTSO üyelerine olabilecek etkilerinin ve sektörün bugünün konuşulduğu ziyaret neşeli bir atmosferde gerçekleşti.