Hannover 2012 Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Hannover 2012 Fuarı

Haber Tarihi: 24.01.2012

Sayın Üyemiz,

Hannover 2012 Türkiye Milli Katılımı her sene olduğu gibi bu yılda İstanbul Ticaret Odası organizasyonunda 23-27 Nisan 2012 tarihleri arasında Almanya`nın Hannover kentinde gerçekleşecektir.

Fuarı ziyaret ile ilgili KOSGEB desteği mevcut olup, fuar ziyareti ve destekler için gerekli iletişim detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)

Tel : 0212 658 87 64

Faks : 0212 658 87 94