HARMANDAR’DAN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HARMANDAR’DAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 10.04.2018

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mansur Harmandar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Fethiye ve Seydikemer’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine bağlı devam eden çalışmaları yakından incelemek için bulunan Rektör Prof.Dr.Mansur Harmandar, 10 Nisan Salı günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile görüştü. Mansur Harmandar, yeni görevinde Çıralı’ya başarılar diledi. Mansur Harmandar ve Osman Çıralı, Fethiye’de kurulan fakülteler ve üniversiteleşmesi üzerine sohbet etti. Çıralı, Babadağ Teleferik Projesinden elde edilen gelirin önemli kısmını Odanın faaliyet alanında devam eden eğitim faaliyetleri için kullanacaklarını kaydetti.