HARUN SAĞIR’DAN FTSO YÖNETİMİNE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HARUN SAĞIR’DAN FTSO YÖNETİMİNE ZİYARET

Haber Tarihi: 09.06.2016

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Harun Sağır, FTSO’nun çalışmalarını beğeni ile takip ettiklerini belirterek işbirliğine her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Görüşmede, FTSO tarafından Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odasının çalışmalarına destek verilmesi ve FTSO’nun Seydikemer bölgesinde bulunan üyelerine daha kolay ulaşabilmesi için Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası binasında bir temsilcilik oluşturulması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Oda çalışmaları hakkında FTSO Yönetim Kuruluna bilgi veren Harun Sağır, “850 olan üye sayımızı 1052’ye yükselttik. Kuruluş çalışmalarımız Seydikemer Bölgesindeki esnaflarımızın desteği ile tamamlandı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Odamızın toplantı salonunun ihtiyacı olan ofis malzemeleri için verdiği desteğe teşekkür ederiz.” dedi

Hizmet odaklı çalıştıklarını kaydeden Harun Sağır, Oda bünyesinde bir muhasebe birimi kurarak yıllık 20 TL ücretle muhasebe hizmeti verdiklerini ifade etti. Harun Sağır, üyelerinin desteği ile ayakta durduklarını söyledi.

Ziyaretlerinden ötürü Harun Sağır’a teşekkür eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Harun kardeşimi  Oda başkanlığı öncesinden tanıyordum. Girişimci, çalışkan bir arkadaş. Yoktan varolmak kolay değil. Odayı yaratmaya çalışıyor. İlerleyen yıllarda sistemini oturtmuş bir oda olmalarını diliyorum” dedi.

Görüşmede dile getirilen işbirliği önerisinin her iki Odanın mevzuatı açısından değerlendirilmesi konusunda mutabakata varıldı.