HAVUZ OPERATÖRLÜĞÜ KURSU BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HAVUZ OPERATÖRLÜĞÜ KURSU BAŞLADI

Haber Tarihi: 09.07.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Yakut Akademi işbirliğinde başlatılan Havuz Operatörlüğü Kursu’na FTSO üyesi ve çalışanlarından 15 kişi katıldı.

FTSO ile Yakut Akademi arasında imzalanan protokolle yüzde 20 indirim sağlanan 15 kursiyer, akademi ofisinde teorik eğitime başladı. Kurs boyunca kursiyerlere havuz güvenlik önlemleri, havuz çevresi hijyeni, havuz kenarlarında uyarı levhalarının bulundurulması, havuz suyunun özellikleri ve havuz suyunun hazırlanması, kimyasal ve fiziksel parametreler, dezenfeksiyon sistemleri ile yüzme havuzlarında periyodik bakım konularında bilgiler verilecek. 5 gün sürecek olan eğitimin sonunda katılımcılar sınava girecek olup, sınavdan başarılı olanlar “Havuz Operatörlüğü” belgesi almaya hak kazanacaklar. 14 Temmuz’da sona erecek kursun sonunda sınava tabi tutulan katılımcılar, başarılı olmaları halinde 'Havuz Operatörlüğü' belgesi almaya hak kazanacak.

BİLGİLENDİRME: Havuz Operatörlüğü Kursu’na kayıtlar devam etmektedir. Kursa katılmak isteyenler, bundan sonraki kurslar için Yakut Akademi (Tel: 614 78 06) ile iletişime geçerek kurs programı hakkında bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilir. FTSO üyeleri ve çalışanları sonraki kurslarda %10 indirimden faydalanabilecekler.