HDP’DEN FTSO ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HDP’DEN FTSO ZİYARETİ

Haber Tarihi: 08.05.2015

Halkların Demokratik Partisi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Çaylı, HDP Fethiye İlçe Eş Başkanı Ayşe Coşkun, HDP Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Güven, , HDP Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halide Levent, HDP Muğla İl Eş Başkanı Yusuf Uludağ, HDP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Hürriyet Karadeniz ve HDP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Polat FTSO’nı ziyaret etti. 8 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen ziyarette, HDP heyeti FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü.

HDP Partisi temsilcileri partilerinin politikasını ve vaadlerini Arıcan ile paylaştı.