HEDEF DIŞ TİCARET PROJEMİZ GEKA`DAN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HEDEF DIŞ TİCARET PROJEMİZ GEKA`DAN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

Haber Tarihi: 15.02.2019

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından sunulan 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvuruda bulunduğumuz ‘Hedef Dış Ticaret’ başlıklı projemiz hibe almaya hak kazandı. Projenin başlamayabilmesi için gerekli olan sözleşme, GEKA yetkilileri ve Odamız tarafından imzalandı. GEKA Muğla Yatırım Destek Yatırım Destek Ofisi’nde gerçekleşen sözleşme imzalama aşamasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Çıralı, Genel Sekreter Vekilimiz Ezgi Kullukçu ve GEKA yetkilileri yer aldı.

Proje kapsamında, Fethiye ve Seydikemer’deki üyelerimiz başta olmak üzere Muğla genelinde faaliyet gösteren firmalara ihracatı genel hatlarıyla aktararak, hali hazırda dış ticaret yapan firmaların kapasitelerini arttırmak ve ihracat yapma potansiyeli olan firmalara yol göstermek amacıyla düzenlenecek olan eğitimin uygulama safhası, önümüzde ay gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitimin tarihi, yeri ve içeriği önümüzdeki günlerde hem internet sitemizde yer alacak, hem de tüm duyuru kanallarımızla ilan edilecektir.