HIRA, SİGORTA SEKTÖR MECLİSİ MUĞLA DELESİ SEÇİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HIRA, SİGORTA SEKTÖR MECLİSİ MUĞLA DELESİ SEÇİLDİ

Haber Tarihi: 06.07.2018

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Muğla İl Delegeliği seçimleri 5 Temmuz 2018 Perşembe günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Meclis üyesi Fadıl Ardıç ve Mehmet Döver ile FTSO üyesi Ahmet Erten, Özden Başkaya, Yıldırım Beyazıt, Önder Saral, Fatih Aksak, Ramazan Patat, Tamer Elmas, Özgül Arslan Mavili, Ali Karahan, Nezihi Kestelli, Kemal Öngel, Yaşar Çetkin Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Muğla İl Delegeliği seçimlerinde oy kullanmak üzere katıldı. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, 33 oy olarak Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Muğla İl Delegeliğine seçildi. Kesinleşen seçim sonuçlarına göre Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Muğla İl Delegeleri şunlar oldu:

1- Kemal HIRA 33 OY

2- Güney Ege Sigorta Aracılık Hizm.Ltd.Şti. (Taner BOYACI ) 33 OY