HİSARÖNÜ-ÖLÜDENİZ BÖLGESEL TOPLANTISI YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HİSARÖNÜ-ÖLÜDENİZ BÖLGESEL TOPLANTISI YAPILDI

Haber Tarihi: 17.05.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üye ilişkileri kalitesini iyileştirmek ve Odanın üyeler ile iletişim sıklığını arttırmak amacı ile gerçekleştirdiği Bölgesel Toplantıların altıncısı Hisarönü Zombie Bar’da gerçekleştirildi. 15 Mayıs 2012 Salı günü, saat 16:00`da, Hisarönü Zombie Bar’da Ölüdeniz, Hisarönü ve Ovacık’da bulunan üyelerimizin katılımıyla Hisarönü-Ölüdeniz Bölgesel Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Ölüdeniz, Hisarönü ve Ovacık’da bulunan yaklaşık 50 FTSO üyesinin yanı sıra Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin YILMAZ,  Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, Ölüdeniz Belediye Meclis üyeleri Ünsal Erişgen, Ali Kaya, Emin Öner ve Mehmet Uysal katıldı.

FTSO Başkanı Akif Arıcan’ın oda faaliyetlerini anlattığı kısa sunumunun ardından, Oda Tanıtım Filmi izlendi.

Katılımcıların tek tek görüşlerinin alındığı toplantıda maliyet fiyatının altında içki satılması, kaçak ve sahte alkol satışı, turizmde hizmet kalitesinin yükseltilmesi, serbest piyasa ekonomisi, turizmcilerin bir araya gelmesinin önemi, Hisarönü ve Ölüdeniz’de turizmin 15 sene önceye göre çok geri gittiği, bunu da sektörün kendi kendine yaptığı gibi konular görüşülmüş ve değerlendirilmiştir.