HİZMET BİNALARINA KAVUŞMAYI BEKLİYORLAR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HİZMET BİNALARINA KAVUŞMAYI BEKLİYORLAR

Haber Tarihi: 24.09.2012

Fethiye SGK Müdürü Ahmet Ekecan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nı ziyaret etti.  FTSO`ya gerçekleştirdiği  iadei  ziyarette FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin ile görüşen Fethiye SGK Müdürü Ahmet Ekecan, "Kurum ve kuruluşlarımızla iletişim ve işbirliğini en iyi şekilde sürdüreceğiz. Kapalı Pazar yeri yakınında yapımı devam eden SGK İlçe Müdürlüğü binamız tamamlandığında hem bizler rahat edeceğiz. Hem de vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz İnşallah" dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ın ilçe sorunlarını görüşmek üzere ilçe yetkilileri ile toplantıda olduğu için SGK Müdürü Ahmet Ekecan`ı kabul edemediğini  ifade eden FTSO Genel Sekreteri  Füsun Şahin, "Başkanımız geçtiğimiz günlerde bir heyetle Sayın Ahmet Ekecan`ı ziyaret etmişti.  Gerçekleşen ziyarette SGK ve faaliyetleri konuşulup karşılıklı  sağlıklı iletişim ve  işbirliği arzusu dile getirilmişti. Sayın Ekecan bu iadei ziyareti yapıyor. Önümüzdeki  dönemde de kurumsal iletişimimiz ve işbirliğimiz devam edecektir. Kendilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.