HOLLANDA FUARI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HOLLANDA FUARI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Haber Tarihi: 08.01.2018

FTSO’nun bağlı ortaklığı Fethiye Güç Birliği Şirketi bölge tanıtımın yapılması amacıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde Hollanda’da düzenlenen Utrecht Fuarına katılacak. Fethiye Güç Birliği Şirketi, Utrecht Fuarında da Londra Fuarı gibi başarılı bir tanıtım çalışması geçirilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası turizmde bölgesel tanıtımı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. FTSO’nun bağlı ortaklığı Fethiye Güç Birliği(FGB) şirketi, geçtiğimiz ekim ayında basın mensupları ve kamuoyu ile paylaştığı 2018 Turizm Tanıtım Stratejisini bir bir uyguluyor. Kasım ayında bölgemizin en önemli turizm pazarı Londra’da düzenlenen World Travel Market’a katılan FGB, 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde Hollanda’da düzenlenen Avrupa’nın önemli turizm fuarlarından Utrecht Fuarına katılıyor. Fuara, FGB adına FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve FGB Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO Meclis Üyesi Tayfun Budak, Kokartlı Rehber Barış Duman katılıyor.

Katılımcılar fuar öncesi bir araya gelerek son durumu değerlendirdi. Kullanılacak tanıtım materyallerini gözden geçiren katılımcılar, Londra Fuarı sonrası değerlendirmeler yaparak, iyi bir hazırlık dönemi gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Arıcan: “Bölgemizi tüm değerleri ile birlikte tanıtacağız”

Fuar öncesi hazırlıkları değerlendiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve FGB Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Pazartesi günü gideceğiz. Fuarda yerimizi alıp Fethiyemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Fethiye’yi Ölüdeniz, Kaya Köyü, Çalış, Saklıkent gibi bütün değerleri ile birlikte tanıtacağız. Londra fuarında adaçaylarımız çok beğenilmişti. Bu çeşit ürünlerimize defne yaprağını da ekledik. Doğal güzelliklerimizin yer aldığı kitap ayraçları hazırlattık. Bölgemizi Hollanda’da en iyi şekilde tanıtacağız. 2018 yılının bütün sektörler için iyi olmasını diliyoruz. 2018’in 2015 yılından daha iyi olması yönünde beklentiler var. Umarız gerçek olur ve turizmde hak ettiğimiz yere geliriz. 2018 yılı ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olsun.” dedi.

FTSO Meclis Üyesi Tayfun Budak da ise fuar öncesi görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “2018 yılını büyük umutla bekliyoruz gibi görünüyor. Umarız da öyle olur. 2018 sezonu öncesi Avrupa’nın önemli fuarlarından Utrecht Fuarına hem bölgemizi tanıtmak hem de nabız yoklamak için gidiyoruz. Utrecht Fuarı, 2018 sezonunun nasıl geçeceği konusunda bize önemli ipuçları verecek.” Dedi.

Kokartlı Rehber Barış Duman “Hollanda fuarı bölgemiz için önemli. Belli pazarlara bağlı kalmamak için önemli bir fuar. Bu açıdan önemsiyoruz. Umarız Londra’da olduğu gibi güzel bir fuar geçiririz.” diye konuştu.