Hollanda Ziyareti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Hollanda Ziyareti

Haber Tarihi: 07.02.2012

Türkiye-Hollanda Diplomatik İlişkilerinin Tesisinin 400. yılı kapsamında, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül 17-19- Nisan 2012 tarihlerinde, Hollanda`ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Anılan ziyaret çerçevesinde, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Birliğimiz organizasyonunda oluşturulacak özel sektör heyetinin refakat etmesi planlanmaktadır. Ziyaretin taslak programı ve paket program fiyatı bilahare duyurulacaktır.

Söz konusu ziyaret kapsamında, Türk ve Hollandalı firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Hollandalı muhataplarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın, Hollanda tarafına iletmek üzere   "http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx" adresinde yer alan formu ingilizce doldurarak 23 Şubat 2012 tarihine kadar birliğimize (E-Posta: irem.ahi@tobb.org.tr Fax: 0312 218 22 09) göndermeleri gerekmektedir.