HSBC KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HSBC KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Haber Tarihi: 19.09.2012

HSBC Bank, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanyanın başlaması dolayısıyla HSBC Bank Şube Müdürü Ali Hafızoğlu ve Müdür Muavini Nilüfer Agan Başoğlu FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ı ziyaret ettiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ihtiyaçlarını daha iyi koşullarda karşılayabilmeleri için seçenekler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda HSBC Bank FTSO üyelerine dönük özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 30.000 TL ve 36 aya varan vadelerde düşük faizli ihtiyaç kredi kampanyasının başlangıcı olan dün HSBC Bank Şube Müdürü Ali Hafızoğlu ve Müdür Muavini Nilüfer Agan Başoğlu FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ı ziyaret ettiler. İşadamlarının kampanyadan yararlanmak istediklerinde FTSO Üyesi olduğuna dair üye kartını göstermeleri gerekiyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, "Zor durumda olan üyelerimiz varsa kendilerine kredi seçenekleri yaratmaya çalışıyoruz. Bu kampanya da böyledir. İlgilenen üyelerimiz kampanya hakkında bilgiyi HSBC Bank şubesinden öğrenebilir" dedi.

HSBC Bank Mortgage kredisi kullanmak isteyenler içinde ayrıca 120 ay vadeli seçenek sunuyor.