İHRACATÇILARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İHRACATÇILARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Haber Tarihi: 26.02.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası dış ticaret ile ilgili faaliyetlerine ‘İhracatta devlet destekleri’ semineri ile devam ediyor.

2 Mart 2020 Pazartesi günü, saat 14.00’de Odamız Likya Salonu’nda Ege İhracatçılar Birliği tarafından ihracat yapan veya yapmak isteyen üyelerimize ‘İhracatta devlet destekleri’ konulu bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Ege İhracatçılar Birliği yetkililerinin yanı sıra Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Fethiye Gümrük Müdürü, Fethiye Ziraat Odası Başkanı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanının teşrif edeceği seminer kapsamında ihracatta devlet destekleri sunumlarının yanı sıra ihracatta yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri kurumlar nezdinde görüşülecektir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Kayıt ve bilgi için:

02526141115/118 Özge ERTÜRK HAKANOĞLU