İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FARUK KAYA`DAN ODAMIZA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FARUK KAYA`DAN ODAMIZA ZİYARET

Haber Tarihi: 15.08.2017

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, nezaket ziyaretinde bulunduğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı temel atma aşamasına gelen Babadağ Teleferik Projesinden ötürü de tebrik etti.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Abdullah Şentürk, 14 Ağustos Pazartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında yakın zamanda temel atma töreni yapılacak olan Babadağ Teleferik Projesi de konuşuldu. Kaya, bu projedeki başarılarından ötürü Arıcan’ı ve ekibini tebrik etti.

Faruk Kaya,”Sayın Arıcan bize nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Bizi SKYWALK Babadağ Teleferik Projesinin temel atma törenine de davet ettiler. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak katkı yapabileceğimiz bir şey var ise bunlarla ilgili görüştük. Odamız eğitimle yakından ilgileniyor. Mesleki eğitime ve yüksek öğrenime destek verdiklerini biliyoruz. İlçemize katacakları değerlerle ilgili hem hayırlı olsun hem de nezaket ziyaretinde bulunduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bazı desteklere ihtiyacımız var. Bize katkı vereceklerini düşünüyoruz. Yapılacak çok iş var. Bunların hepsi güç birliği olursa aşılabilir. Teleferik Projesi de hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Faruk Kaya ve Abdullah Şentürk’e teşekkür eden FTSO Başkanı Akif Arıcan, “Kendileri ile her konuda işbirliği yapmaya hazırız. Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bir protokol imzaladık. Üyelerimizin ihtiyacı olan ara elemanların sertifikalı olarak yetiştirilmesi için işbirliği yapıyoruz. Bize düşen bir konu olursa da yardımcı olmaya hazırız.” diye konuştu.

SKYWALK-Fethiye adı ile markalaşan Babadağ Teleferik Projesinin temel atma töreninin 21 Ağustos Pazartesi günü yapılacağını de belirten Arıcan, “TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve bazı bakanlarımız temel atma törenine katılacak. Bu proje Muğla’nın en büyük projesi. Bunu birlikte marka yapacağız. Tüm halkımız temel atma törenine davetlidir.” ifadelerine yer verdi.