İLÇE YETKİLİLERİNE İŞBİRLİĞİ VE KATKI SÖZÜ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İLÇE YETKİLİLERİNE İŞBİRLİĞİ VE KATKI SÖZÜ

Haber Tarihi: 12.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçemizde yeni göreve başlayan kurum müdürlerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret programına FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Burhanettin Tuna, Ramazan Orak, Sayman Uğur Çaçaron, Günay Özütok, Murat Soydan  eşliğinde Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ziyareti ile başlayan FTSO Başkanı Akif Arıcan; Fethiye Kaymakamı  Ekrem Çalık, Fethiye SGK Müdürü Ahmet Ekecan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Faruk Akıncı, Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan`a ziyaretler gerçekleştirdi.

FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık`ı makamında ziyaret ederek,yeni görevinde başarılar dilediler. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Ben Fethiye`ye tatil yapmadan geldim. Görevime başladım. Fethiye çok güzel bir kent. Bir turizm kenti, ancak hak ettiği payı alamamaktadır. Fethiye`nin çeşitli sorunları olduğunu biliyorum. İşbirliği ve vereceğiniz desteklerle bu sorunları aşmak için çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlarının çabaları bu sorunların aşılmasında etken olacaktır. 21 Eylül`de organize edeceğiniz toplantıda Fethiye`nin mevcut sorunları daha detaylı olarak göreceğiz" dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Fethiye Emniyet Müdürü  Hüseyin Kocabıyık`ı da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Fethiye`nin huzuru ve güvenliğinin çok önemli  olduğunun altı çizilerek; konuya ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret turuna ara vermeden devam eden FTSO Başkanı Akif Arıcan ve beraberindeki heyetin  bu kez durağı SGK Müdürlüğü oldu. Fethiye SGK Müdürü Ahmet Ekecan`a başarılar dileyen Başkan Arıcan, "Biz STK`lar olarak buranın kirasını 3 yıldır ortaklaşa ödüyoruz. İnşa edilmekte olan yeni binada işleyiş daha kaliteli olacaktır" temennisinde bulundu. Ziyarete gelen FTSO heyetine teşekkür eden SGK Müdürü Ahmet Ekecan, "Fethiye kalabalık bir kent. Az sayıda personelle burada en iyi şekilde hizmet üretmeye çalışıyoruz. İnşallah kurum binamız bir kaç ay içerisinde tamamlanarak, hizmete açılacak. Daha iyi imkanlarla Fethiye`ye hizmet vermeye başlayacağız" diye konuştu.

Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Faruk Akıncı`yı ziyaret ettiler. Ziyarette son dönemde yaşanan terör olayları ve Afyonkarahisar`daki patlama dolayısıyla verilen şehitlerin üzüntüsü paylaşıldı.

FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yoğun ziyaret turunu Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan`a yaptıkları ziyaretle noktaladılar. Burada FTSO Başkanı Akif Arıcan, "Göreviniz ulvidir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tüccarları temsil eden insanlar olarak kayıt dışılığın yüzde yüz önlenmesini istiyoruz. Herkes vergisini vermeli. Haksız rekabet ortadan kalkmalıdır. Kesinlikle bu konuda taviz verilmemelidir" dedi

Konuşmasına ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan şöyle konuştu: "Fethiye ekonomisi ne kadar gelişirse Türkiye`ye katkısı da o oranda artacaktır. Fikir birliğinde sorunları aşarak çok güzel çalışmalar yapmak arzusundayız. Fethiye çok geniş alana kurulmuş bir kent. Her yerde hizmet sektörü var. Her yere ulaşmak gibi bir görevimiz olduğundan vatandaşlardan yardım istiyor ve anlayış bekliyoruz."