İlkyardım Eğitimi Son Başvuru 14 Nisan 2010 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İlkyardım Eğitimi Son Başvuru 14 Nisan 2010

Haber Tarihi: 02.04.2010

İlkyardım Yönetmeliği`nin 16. maddesi uyarınca tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her yirmi personel için bir, ağır ve tehlikeli işler kapsamında bulunan işyerlerinde, her on personel için bir olmak üzere en az "Temel İlkyardım Eğitimi" sertifikası almış ilkyardımcının bulundurulması zorunludur.

Söz konusu yasal zorunluluğun yerine getirilmesi amacıyla Nisan ayında odamız üyelerine yönelik "İlkyardım Eğitimi" düzenlenecektir. "İlkyardım Eğitimi" ne katılmak isteyen üyelerimizin ve/veya çalışanlarının 14 NİSAN 2010 Ö,ÇARŞAMBA gününe kadar odamıza başvurmaları rica olunur.

Ayrıntılı bilgi için:

Cansu SİDEKLİ