İLKYARDIM EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İLKYARDIM EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 03.04.2013

13-14 NİSAN 2013 TARİHLERİNDE

SERTİFİKALI “İLK YARDIM EĞİTİMİ”

Eğitmen OĞUZHAN AKDENİZLİ

Sayın Üyemiz,

İlkyardım Yönetmeliği’nin 16. Maddesi gereğince tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her yirmi personel için bir, ağır ve tehlikeli işler kapsamında bulunan işyerlerinde her on personelden bir olmak üzere, en az “Temel İlkyardım Eğitimi” sertifikası almış ilkyardımcının bulunması zorunludur.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile  Muğla İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde temel ilkyardım sertifikası eğitimi 13-14 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecektir.2 günlük eğitimin ardından yapılacak sınavda başarılı olanlar sertifika almaya hak kazanacaklardır.

TARİH: 13-14.04.2013 Cumartesi-Pazar

YER: Yat Butik Otel

SAAT: 09:30-17:00

ÜCRET:Yeni belge alacaklar: 256 TL.

Belge yenileyecekler: 128 TL.

Muğla Sağlık Kurumları 1 no.lu Döner Sermaye Saymanlığı

TR 03 0001 0002 0135 7706 37

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:  2 vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, ödeme dekontu

Bilgi ve Kayıt İçin: 614 11 15-Dahili 122 Aysun ŞANLISOY veya aysun.sanlisoy@fto.org.tr