İMEAK DENİZ TİCARET ODASI KIYASLAMA ÇALIŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI KIYASLAMA ÇALIŞMASI

Haber Tarihi: 05.10.2017

İyi uygulamaları ile pek çok kez örnek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, odalarla yaptığı kıyaslama çalışmaları ile deneyimlerini diğer oda ve borsalara aktarıyor.

365 Oda/borsa içerisinde Avrupa Kalite Vakfı tarafından geliştirilen Mükemmellik Modelini uygulayan ilk ve tek ticaret ve sanayi odası olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, iyi uygulamalarını İMEAK Deniz Ticaret Odası ile paylaştı. Odanın İstanbul’da bulunan merkezinden gelen Meclis ve Meslek Komiteleri Birim Müdürü Gümral Maden, FTSO’nun meclis, yönetim kurulu, meslek komitesi çalışmalarının işleyişlerini inceledi ve notlar aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Merkezi arasında kıyaslama çalışması yapıldı. 5 Ekim Perşembe günü İMEAK Deniz Ticaret Odasının talebi üzerine yapılan kıyaslama çalışmasına İMEAK DTO Meclis ve Meslek Komiteleri Birim Müdürü Gümral Maden, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Kullukçu, Oda Muamelat Çalışanı Aslı Pınar Taşkın, Kalite Temsilcisi Deren Karasu katıldı. Kıyaslama çalışmasın FTSO’nun yönetim organlarının işleyişlerinin özellikle de meslek komitesi çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.