İNŞAAT MALZEMECİLERİ YEMEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İNŞAAT MALZEMECİLERİ YEMEĞİ

Haber Tarihi: 21.02.2014

20.02.2014 tarihinde Denizatı Restoranda 5 No'lu meslek komitesinin birlik ve berberlik yemeklerinin ikincisi yapıldı. 29 üyenin katıldığı yemek 19:00'dan 23:00'e kadar sürdü.

5 nolu meslek komitesinde temsil edilen  tüccarların katıldığı yemekte açılış konuşmasını Komite Başkanı  Arif Erkin Kandönmez yaptı.Kandönmez oda üyelerinden tespit ettikleri sorunlar ve sıkıntıları yazılı olarak odaya iletmelerini istedi. Böylece sorunlara çözüm bulunabileceği ve hep birlikte daha başarılı olunabileceğini söyledi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yemeğe katılarak konuklara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ve faaliyetlerini anlattı.   Bütçe ve personel konusunu rakamlarla açıkladıktan sonra ağırlıklı olarak oda faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi ve soruları yanıtladı. Odanın aldığı hibe destekleri konusunda bilgi veren Arıcan kurulacak olan Fethiye İşletme Fakültesi  çalışmalarına da değindi.