İNSAN KAYNAKLARI UZMANLARI EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İNSAN KAYNAKLARI UZMANLARI EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Haber Tarihi: 24.03.2014

22 Mart 2014 Cumartesi günü, odamız tarafından “İnsan Kaynakları Performans Yönetimi Eğitimi” gerçekleştirildi.

Yacht Boutique Otel’de gerçekleşen eğitime turizm ve gıda sektörleri başta olmak üzere odamız üyeleri ve FTSO personelinden oluşan 23 kişilik bir grup katıldı.

İzgören Akademi Eğitmeni Gaye ÖNSEL tarafından eğitim verildi. İnsan Kaynakları Performans Yönetimi Eğitimi, katılımcılar tarafından zamanlaması isabetli bulundu. Hali hazırda İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak çalışan yöneticiler, uyguladıkları mevcut performans yönetim sisteminin aktif çalışmadığını fakat bu eğitimde edindikleri bilgiler çerçevesinde sistemi tekrar gözden geçireceklerini belirtirken, performans yönetim sistemine yeni geçmek isteyen şirketlerde çalışan katılımcılar ise bu eğitimin yeni oluşturacakları sisteme doğrudan katkısının olacağını aktarmışlardır.

Eğitimde alınan memnuniyet değerlendirme anketine göre memnuniyet oranı %96 olmuştur.