İNSAN TANIMA SANATI SEMİNERİNE YOĞUN KATILIM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İNSAN TANIMA SANATI SEMİNERİNE YOĞUN KATILIM

Haber Tarihi: 12.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 11 Ekim Perşembe akşamı düzenlediği İnsan Tanıma Sanatı semineri yoğun katılımla gerçekleşti. Katılımcılar arasında 2019 yerel seçimleri için CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Keramettin Yılmaz ve Veli Pabuşçu da vardı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyeleri başta olmak üzere bölgemizde yaşayan herkesin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerden/seminerlerden biri olan İnsan Tanıma Sanatı Semineri 11 Ekim Perşembe günü FTSO hizmet binası Likya Salonunda yapıldı. 40 kişinin katıldığı seminerde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke de yer aldı.  Katılımcılar arasında 2019 yerel seçimleri için CHP’den Fethiye Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Keramettin Yılmaz ve Veli Pabuşçu da vardı. Yaklaşık 2 saat süren seminerde İzgören Akademi eğitmenlerinden Ece Üvey tarafından cinsiyete ve kişilik türlerine göre farklılıklar ve bu farklı yapıdaki insanlarla iletişim kurma yöntemleri üzerine bilgi verildi.

Seminerin verimli geçtiğini söyleyen FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ekim ayı içerisinde Ölüdeniz Çalış ve Göcek bölgelerinde turizm sektörüne özel misafir memnuniyeti eğitimi düzenleneceğini ifade ettiler.