İNSANLARI İKNA ETMENİN İNCELİKLERİNİ ÖĞRENDİLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İNSANLARI İKNA ETMENİN İNCELİKLERİNİ ÖĞRENDİLER

Haber Tarihi: 06.11.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine yönelik başlattığı eğitim seferberliği kapsamında "Hipnotik İletişim ve Beden Dili" eğitimi Cumartesi günü Yat Butik Otel’de gerçekleştirildi. Üyelerden yoğun ilgi gören etkinlikte Eğitmen İlker Kaldı katılımcılardan tam not aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeler için geçen Cumartesi günü yeni bir eğitim daha düzenledi. "Hipnotik İletişim ve Beden Dili" konulu eğitim seminerine FTSO üyelerinden yoğun katılım oldu. Yat Butik Otel`de Eğitmen İlker Kaldı yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada zaman zaman üyelerle yapılan çeşitli uygulamalarda konuyu somutlaştırarak, pekiştirdi.

Yat Butik Otel`dehafta sonunda düzenlenen eğitimde "Hipnotik iletişimle insanları nasıl etkilersiniz? Eşinizi, çocuğunuzu, iş arkadaşlarınızı yakından tanımanın, ikna etmenin incelikleri nelerdir? İnsanların söylediklerinden çok gerçek duygularını anlamamıza yarayan davranış okuma becerileri" gibi ilginç konular katılımcılarla paylaşıldı.

Eğitmen İlker Kaldı, “İletişimin hem günlük hem de iş yaşamımızda önemi ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler aktardık. Sorunların çözümünde iletişimin önemi üzerinde durduk. İnsanların sözlerinden çok davranışlarına yansıyan hareketleri nasıl gözlemleyebileceğimizi anlattık. Ben eğitimin hedefine ulaştığını gördüm. Katılımcılar da memnuniyetlerini ifade ettiler” dedi.