İş ve İşçi Bulmak Artık Çok Kolay - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İş ve İşçi Bulmak Artık Çok Kolay

Haber Tarihi: 29.06.2010

Daha önce internet sitesi üzerinden Sanal Fuar, Fethiye tanıtımı gibi portalları hizmete açan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ ndan bir yenilik daha hizmete açıldı.

www.fethiyekariyer.com adresinde eleman arayan firmaları ve iş arayan kişileri buluşturan portalın tanıtımı gerçekleştirilen basın toplantısı ile yapıldı.

İş Arayanlar ve Eleman Arayanlar Artık www.fethiyekariyer.com’ da Buluşacak

Uzun bir çalışma sonucu yapımı tamamlanan platformun herkese açık ve ücretsiz olması dikkat çekiyor.

İş arayanların ücretsiz üye olarak cv’ lerini oluşturabildiği platform, söz konusu oluşturulan cv’ lerin eleman arayan firmalara tek bir tuşla gönderilmesini sağlıyor. CV hazırlama bölümünde kişi fotoğrafını, kişisel bilgilerini kariyer bilgilerini ve hedeflerini oluşturabiliyor.

Eleman arayan firmalar ise sisteme üye olarak eleman ilanlarını ücretsiz olarak platformda yayınlayabiliyor.

Fethiye’ de Bir İlk

Konuyla ilgili açıklama yapan FTSO yetkilileri, hızla gelişen teknoloji karşısında üyelerden gelen talepler doğrultusunda www.fethiyekariyer.com internet sitesini üyelerin hizmetine ücretsiz açtıklarını belirterek, amaçlarının üyelerin nitelikli ve yetişmiş iş gücüne rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlamak, iş arayanların da mevcut potansiyellerini değerlendirerek kariyer hedeflerini gerçekleştirmede onlara yardımcı olmak olduğunu belirttiler.

www.fethiyekariyer.com ‘ a Neden İhtiyaç Duyuldu?

Hızla gelişen teknoloji, bilgisayar kullanım oranının her geçen gün artması, hızlı ve rahat işlem nedeniyle web sayfalarına ve teknolojiye yatırımların hızla devam ettiğini belirten yetkililer, üyelerinin en önemli sorunlarının başında nitelikli iş gücü eksikliği ve nitelikli iş gücü bulma sorununun geldiğini vurguladılar.

fethiyekariyer.com’ un bu sorunun giderilmesinde önemli bir rol üstleneceğini belirten yetkililer, elemen arayan firmaları ve iş arayan kişileri www.fethiyekariyer.com ‘ a davet edip,  sistemin her geçen gün gelişeceğini ve daha da kullanılabilir hale geleceğini belirttiler.