İŞ YERLERİNDE POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMİ YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İŞ YERLERİNDE POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMİ YAPILDI

Haber Tarihi: 16.09.2017

Üye işletmelerin gelişimine katkı sunmak amacıyla FTSO tarafından düzenlenen, İş Yaşamında Pozitif Yönetim eğitimi iş yeri sahipleri ve üst düzey yöneticilerden yoğun ilgi gördü.

Yaz döneminde ara verilen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası eğitimleri 16 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen İş Yerlerinde Pozitif Yönetim Eğitimi ile başladı. FTSO Binası Likya Salonunda düzenlenen eğitime firma sahipleri ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Eğitim; alanında uzman olan eğitmen İlker Kaldı tarafından verildi. 6 saat süren ve üst düzey yöneticilere yönelik olan eğitimde çalışan ekiplerin motivasyonu arttırılarak verimlilik sağlanması, çalışanların iş yeri bağlılığının arttırılması ve işe alımlarda göz önünde bulundurulacak hususlar üzerinde duruldu.

İlker Kaldı, pozitif yönetimde temel amacın kişilerin, ekiplerin zayıf yönlerine değil; güçlü yönlerine odaklanıponları daha iyi noktaya taşımak olduğunu söyledi. İşyerinde pozitif yönetimin kurum içinde sürekli geliştirme kültürünü güçlendiğini söyleyen İlker Kaldı, çalışanların bunu hissettiğinde çalışan aidiyeti ve performansının da arttığını vurguladı.

FTSO Eğitimleri Duygusal Zekâyı Geliştirme Teknikleri eğitimi ile devam edecek

FTSO eğitimleri 23 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan Duygusal Zekâyı Arttırma Teknikleri eğitimi ile devam edecek. Günümüz iş dünyasında kişilerin başarısında analitik zekâdan daha önemli bir rol oynadığı sonyapılan araştırmaların sonuçları ile ispatlanmış olan Duygusal Zekâ kavramının işlendiği bueğitimde, katılımcıların kendilerini tanıma ve duygularının farkına varıp onları kontrol etmededuygusal zekâlarını nasıl kullanıp, geliştirecekleri aktarılacaktır.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

-Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

-Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

-Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

-Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

-Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden 4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

-Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitimlere katılmak isteyenler FTSO Eğitim Birimine 6141115-122 nolu telefondan ya da deren.karasu@fto.org.tr mail adresinden kayıt yaptırabilirler