İŞADAMLARIMIZ HİNDİSTAN YOLUNDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İŞADAMLARIMIZ HİNDİSTAN YOLUNDA

Haber Tarihi: 25.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yeni ufuklar açmaya devam ediyor. Fethiye`den Hindistan`a gitmek üzere 25 işadamını 25 Eylül Salı günü saat 11:00`de Oda binası önünden uğurladık. FTSO heyeti 25 Eylül – 01 Ekim 2012 tarihleri arasında Hindistan`da yeni iş imkanlarını araştıracak. Sanayi bölgelerini gezecek. İş görüşmeleri yapacak.

FTSO Üyesi işadamlarının Hindistan İş Gezisi yolculuğu başladı.  25 Eylül – 01 Ekim 2012 tarihleri arasında Hindistan`da bulunacak olan işadamları 25 Eylül Salı günü saat 11:00`de Oda hizmet binası önünden uğurlandı. 25 kişilik kafilede bulunan işadamlarına Hindistan organizasyonu ile ilgili birer dosya, geziye özel şapkalar verildi. İşadamlarının bulunduğu kafileye  başkanlık eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan hareket öncesi basın mensuplarına Hindistan İş Gezisi ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Arıcan,  "FTSO Üyelerimiz için yeni ufuklar açmaya devam ediyoruz. Yüzde 50 KOSGEB desteği ile Hindistan`a gitmek üzere yola çıktık. Kafilemizde 25 işadamımız yer almaktadır. Hindistan`da yeni iş imkanlarını araştıracağız. Sanayi bölgelerini gezeceğiz. İş görüşmeleri yapacağız. İnşallah yerel saat ile 04:20’de Yeni Delhi Gandi Uluslar arası Hava Limanı`na varacağız. Öğleden sonra saat 14:00’de Yeni Delhi Ticaret ve Sanayi Odası`na heyet olarak ziyaret gerçekleştireceğiz. Burada Yeni Delhi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve İşadamları ile görüşmeler yapacağız.  27-28-29-30  Eylül 2012 tarihlerinde MMMM2012 / Delhi Build 2012 / Delhi Interios / Illuminexindia 2012 fuarlarını ziyaret edeceğiz. Bu ziyareti tamamladıktan sonra yıl bitmeden daha sonra belirleyeceğimiz bir Türki Cumhuriyeti ülkesine ziyaret düzenleyeceğiz. Bundan böyle amacımız yılda iki defa dünyanın değişik bölgelerine iş gezileri düzenlemektir. Buralarda hangi sektörlerde iş birliği imkanları olduğunu araştıracak. İşbirliği arayışlarında olacağız" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından özel otobüslerine binen Fethiye`den Hindistan`a gitmekte olan FTSO Üyesi 25 kişilik işadamı kafilesi Dalaman Havaalanı`na hareket etti.