İŞLETME YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI SONA ERDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İŞLETME YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI SONA ERDİ

Haber Tarihi: 24.12.2013

16 Kasım 2013 tarihinde  başlayan işletme yöneticiliği sertifika programı 21 Aralık 2013 tarihinde  sona erdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen program 9 ayrı konuda, 9 ayrı üniversite hocasının verdiği toplam 66 saatlik eğitim  ile 6 haftada gerçekleştirildi.

İşletme sahipleri ve yöneticilerinden 18 kişinin katıldığı program ile akademik standartlarda eğitim Fethiye'de verildi. Katılımcılar şimdiye kadar büyük şehirlerde verilen bu eğitimden yararlanarak TOBB-ETÜ SEM  tarafından onaylı sertifikalarını almak üzere sınava gireceklerdir. Sınavdan başarılı olanlar geçerli olan sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

Girişimcilik, Yönetim ve Örgüt, Muhasebe ve Mali Tablo Analizi, Finansal Yönetim, İş Hukuku, Ticaret Hukuku, Pazarlama Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi konularında verilen dersler  TOBB- ETU inüversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ramazan Aktaş, Prof.Dr. Demet Varoğlu, Prof.Dr. Mete Doğanay, Doç.Dr. İbrahim Aydınlı, Yrd.Doç.Dr. Mehmet Çelebi Can, DR. Ömer Yurtseven Doç.Dr. Ünsal Sığrı ve Serdar Bilecen tarafından aktarıldı.