İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ METİN ERGUN, FTSO’YU ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ METİN ERGUN, FTSO’YU ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 21.10.2019

Muğla Milletvekili ve İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun 21 Ekim Pazartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekili Metin Ergun’a ziyarete İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, İyi Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Koray Avcı, İyi Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfur Şık, Durmuş Oran ile Muğla İş adamlarından ve Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder eşlik etti. İyi Parti heyetini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem ve Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu karşıladı.

Ekonomik ve siyasi gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, Metin Ergun, İyi Parti heyetinin Fethiye’deki ziyaretleri ve çalışmaları paylaştı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da Babadağ Teleferik Projesi’nin geldiği son durum hakkında bilgi verdi. Teleferik projesini 2020 Haziran ayına yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Çıralı, teleferik başlangıç istasyonuyla ilgili bakanlık izinlerinin bir an önce tamamlanmasının önemini ifade etti.

Babadağ’dan yapılan yamaç paraşütü atlayışlarının iniş noktası olan Belcekız Plajı’nda pilotların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Osman Çıralı Belcekız Plajı işletmesinin FTSO’nun iştiraki olan Güç Birliği Ltd. verilmesi talebini yineleyerek, bu konuda Milletvekili Metin Ergun’dan destek istedi.

Karşılıklı bilgi alışverişi ve taleplerin iletildiği ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.