KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU TOPLANTISI FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASINDA DÜZENLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 30.05.2013

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde oluşturulan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi 3. Döneminin 6. Olağan toplantısı 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat:14.00 da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri salonunda düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından KAGİK İl Kurul Başkanı Sultan Yılmaz, Mehtap Tölek, Pınar Canan Topuz, Ayten Arslan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası KAGİK Temsilcileri Başkan Yardımcısı Sibel Bayhan, Ayşe Burcu Eroğlu, Münüre Uysal ve Esin Artun Marmaris Ticaret ve Sanayi Odasından Şadan Önen ve Bodrum Ticaret ve Sanayi Odasından Yıldız Basdırmacı 'nın katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşması Başkan Yardımcısı Sibel Bayhan tarafından yapıldı. Bayhan, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti ve sözü başkan Sultan Yılmaz'a bıraktı. Başkan Sultan Yılmaz tarafından KAGİK olarak daha önce başlatılan Bebek Patiği Projesi ile ilgili son durum hakkında üyelere bilgi verilmiştir. Toplantıda ayrıca KAGİK'in Muğla Üniversitesi akademisyenleri ile birlikte üstlendiği "100 Yılda 100 Kadın" projesi ile ilgili yapılan çalışmalardan bahsedildi. Bir yıl  içersinde tamamlanması öngörülen  projede Muğla ve ilçelerinde 1913-2013 yılları arasında yaşamış ve Muğla'ya gönül vererek ilklerin temsilcisi olan kadınların başarı hikayelerine yer verilecektir.

Katılımcılardan ilçelerinde bu yıllar arasında yaşamış ve ilkleri yaşamış olan kadınların araştırılması konusunda destek istenmiştir. İlçelerden gelecek bu verilerin kitapla ilgili çalışmalara büyük katkı sağlayacağı istişare edildi.

Yapılan bu değerlendirmeden sonra toplantı gündeminin bir diğer maddesi olan toplantının görüşülmesine geçilmiştir. Haziran ayı toplantısının 19 Haziran 2013 tarihinde Muğla'da yapılması kararlaştırıldıktan sonra toplantı oturumu Başkan Sultan Yılmaz tarafından katılımcılara teşekkür edilerek kapatılmıştır.