Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 01.03.2012

Odamızın Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile tanışmak, kadın girişimciler kurulunun işlevleri hakkında bilgi vermek üzere, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Meclis Katip Üyesi Arif Eşençayı`nın katılımı ile odamız Meğri Toplantı Salonunda 29 Şubat 2012 tarihinde bir organizasyon düzenlendi.

Akif Arıcan yaptığı açılış konuşmasında, Kadın Girişimciler Kurulu`nun TOBB bünyesinde 365 oda tarafından oluşturulduğunu belirtti ve bu kurulun amaçları hakkında kurul üyelerine bilgiler verdi. Kadınların dünyadaki istihdam oranlarından bahseden Arıcan, " Hedefe giden yolda pek çok engeller  olsa da   siz hanımefendilerin bu engelleri rahatlıkla aşabileceğinize inanıyorum. Çünkü kadınlar ‘işlerini’ aile yaşantılarına paralel olarak yürütmektedirler. Sizlerin gönüllü katkı ve çalışmalarınızı beklediğimiz kurulumuzda toplumdaki diğer kadınlara rol model olmanız öncellikli arzumuzudur." diyerek sözlerine son verdi. Daha sonra Oda Muamelat Memuru Aslı Pınar Taşkın kadın girişim kurulunun işlevi, oluşumu ve görevleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Ardından kurul üyelerine FTSO tarafından alınan hediyeleri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Meclis Katip Üyesi Arif Eşençayı tarafından verildi ve üyeler, duygu ve düşüncelerini katılımcılara aktardılar.