Kadın ve Genç Girişimciler Aranıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kadın ve Genç Girişimciler Aranıyor

Haber Tarihi: 29.07.2011

Ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek amacıyla illerde oluşturulacak Kadın Girişimciler Kurulu’nda çalışmak üzere kadın girişimciler aranmaktadır.

Muğla ili içinde oluşturulacak Kadın Girişimci Kurulu için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 51 adet kadın girişimci aday gösterilecektir. Bu çerçevede Muğla Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olabilmek için kadın girişimcilerimizin  Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olma”ları gerekmektedir.

Söz konusu şartları taşıyan ve Muğla Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olmak isteyen  kadın girişimcilerimizin başvuru formunu www.kadingirisimciler.org.tr adresinden doldurarak Odamıza göndermelerini önemle rica ederiz.

GENÇ  GİRİŞİMCİLER ARANMAKTADIR

Ülkemizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmek amacıyla illerde oluşturulacak Genç  Girişimciler Kurulu’nda çalışmak üzere genç girişimciler aranmaktadır.

Muğla ili içinde oluşturulacak Genç Girişimci Kurulu için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 51 adet genç  girişimci aday gösterilecektir. Bu çerçevede Muğla Genç Girişimciler Kurulu üyesi olabilmek için genç girişimcilerimizin “18 yaşından gün almış 40 yaşından ise gün almamış olmaları, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olma”ları gerekmektedir.

Söz konusu şartları taşıyan ve Muğla Genç Girişimciler Kurulu üyesi olmak isteyen    girişimcilerimizin başvuru formunu www.gencgirisimciler.org.tr adresinden doldurarak Odamıza göndermelerini önemle rica ederiz.