KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi: 26.12.2014

İl Kadın ve Genç Girişimciler kurulu seçimleri yapıldı. Fethiye'yi Muğla'da, Kadın Girişimciler Kurulunda Münüre Uysal ile Yasemin Çınar, Genç Girişimciler Kurulunda da Turgay Şenay Şahin, Kemal Bülent Karadenizli ve Aykut Sidekli temsil edecek.

Muğla İli Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler seçimleri Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemizde de 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10:00-16:00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Seçimin sonunda Muğla İl Kadın Girişimciler Kuruluna Münüre Uysal ile Yasemin Çınar, Genç Girişimciler Kuruluna da Turgay Şenay Şahin, Kemal Bülent Karadenizli ve Aykut Sidekli seçildi.

Önümüzdeki günlerde diğer oda ve borsalarda yapılan seçimlerde belirlenen üyeler, Muğla'da yapılacak seçimde Kadın ve Genç Girişimciler TOBB Delegeliği için yarışacaklar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde oluşturulan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarınca kadın ve genç girişimci sayısının arttırılması amaçlanıyor.

Muğla İli Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Muğla İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Muğla genelinde kadın ve genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi, daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek, girişimcilik kültürünün İldeki gençler ve kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek, il ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirleri belirlemek ve bu sektörlere genç ve kadın girişimcileri yönlendirme ve teşvik etme gibi çalışmalar yürütecekler.