KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDE SEÇİM HEYECANI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDE SEÇİM HEYECANI

Haber Tarihi: 25.02.2019

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00–16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

İlgili mevzuat uyarınca, seçmen listesinde ismi bulunan kişiler kimlik bilgilerini ibraz etmek suretiyle seçimde oy kullanabilecek olup, vekâleten oy kullanılması mümkün olamayacaktır.

Ekler:

1. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi