KADIN VE GİRİŞİMCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KADIN VE GİRİŞİMCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

Haber Tarihi: 12.02.2019

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçmen listeleri belli oldu.

27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Odamızda gerçekleşecek olan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine ait seçmen listesi açıklanmıştır. Üyelerimiz seçmen listelerini ekli dosyalardan ulaşabilirler.

İcra Komitesi Üyelik adaylık başvuruları, 11 Şubat 2019 Pazartesi günü itibariyle bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamıza yapabilir.

Adaylık başvuruları için son tarih 15 Şubat 2019 Cuma günüdür.

EK 1- TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi

EK 2- TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi