10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" olması sebebiyle 14 Ocak 2016 tarihinde Fethiye’de bulunan basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik.

"> KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA FETHİYE BASINI İLE BİR ARAYA GELDİK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA FETHİYE BASINI İLE BİR ARAYA GELDİK

Haber Tarihi: 22.01.2016

14 Ocak 2016 Perşembe günü Alabi restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok ve Burhanettin Tuna ile Meclis Üyeleri Fethiye’de faaliyet gösteren basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler” kutladılar. Akif Arıcan “Fethiye’de ki yerel basının gücünün pek çok ilden daha fazla olduğuna inanıyorum. Fethiye basını çok dinamik” dedi.

“FETHİYE’DEKİ BASININ GÜCÜ BİRÇOK İLDEN DAHA FAZLA!”

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Arıcan,” Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın camiasına çok önem veriyoruz. Çünkü Fethiye’de ve bölgemizde, ülkemizdeki bütün haberleri biz de basın aracılığıyla takip ediyoruz. Bu yüzden basın camiası ilçemiz için çok önemli. Fethiye’de ki basın camiamız çok hareketli ve dinamik yapıda. 80 ilin içerisinde en çok basın çalışanı sayısının Fethiye’de olması da ayrı bir güzellik” dedi.

Türkiye’nin cennet köşelerinden bir tanesi olan Fethiye’de yaşayanların çok şanslı olduğunu ifade eden Arıcan: “Karda, kışta, olumsuz hava şartlarında birçok insan bunun mücadelesini verirken biz Fethiye’de çok güzel ve doğa şartlarında yaşıyoruz. Ülkemizin içerisinde olduğu şartlar hepimizi üzüyor. Ve maalesef elimizde olmayan sebeplerle böyle devam ediyor.”

Sözlerine devam eden Arıcan; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman, her alanda yapıcı olmaya, sorumluluk almaya, birlikte ortak akıl kavramını oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu da sizlerin aracılığıyla ve hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz” diye ifade etti.

“SİZLER FETHİYE’DEKİ PROJELERİN ORTAĞISINIZ!”

Akif Arıcan’dan sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok ise: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler” gününüzü kutluyorum. İşiniz çok zor ve emek harcayarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Odamız olarak ilçemize katkı sağlamak açısından yönetimimiz, meclisimiz, personelimiz hep beraber Fethiye’nin ekonomisini daha ileriye götürmek için çaba harcıyoruz. Bu noktada basının bize büyük katkısı var. Biz sorunları belirliyoruz, çalışıyoruz sizler da kamuoyuna duyuyorsunuz. Bizim çalışmalarımızı sizler kamuoyuna duyurmazsanız bu anlamda biz hiçbir şey yapamayız. Bu nedenle sizler Fethiye’de ki projelerin ortağısınız” dedi.