Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi Haziran`da Başlıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi Haziran`da Başlıyor

Haber Tarihi: 25.05.2010

Odamız ve TSE işbirliğinde Haziran ayı içerisinde Kalite Yönetim Sistemi kapsamında İç Tetkik Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitimimize başvuru taleplerimiz başlamış olup eğitimimiz yeterli katılımcı sayısına ulaşılması halinde 25-26 Haziran 2010 tarihlerinde yapılacaktır. (Eğitim Başvuru Formu için tıklayınız)

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İÇ TETKİK EĞİTİMİ

EĞİTİMİN AMACI: Kalite yönetim sisteminin planlanmış düzenlemelere, standardın şartlarına ve kuruluş tarafından oluşturulan kalite yönetim sistemi şartlarına uyup uymadığını, etkin olarak uygulanıp uygulanmadığını ve sürdürülüp sürdürülmediğini belirlemek için planlı aralıklarla gerçekleştirilen kuruluş içi kalite tetkikleri ve tedarikçi tetkikleri için tetkik görevlilerinin eğitilmesidir.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ:

- TS EN ISO 9001 Standardı maddelerinin tetkik görevlisi gözüyle -yorumlanması

- TS EN ISO 19011 Standardının tanıtımı

- Tetkik çeşitleri

- Tetkikin faydaları

- Tetkikin Yönetimi

- Tetkikin planlanması

- Soru listelerinin hazırlanması

- Tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazımı

- Tetkik görevlisi sorumlulukları

- Pratik örnek ve çalışmalar

KATILIMCI GRUBU: Bu konuda ihtiyacı olduğu belirlenen veya bizzat talep eden tüm sektör çalışanları, üst ve orta düzey yöneticiler.

Not: Bu eğitime katılım için ISO:9001-2000 temel eğitimi almış olmak gerekmektedir. Program sonunda katılımcılara TSE tarafından sertifika verilecektir.

SÜRE: 2 GÜN / 12 SAAT

SAAT: 09:30-16:30

SON BAŞVURU TARİHİ: 21 HAZİRAN PAZARTESİ

EĞİTMEN: RASİM YILMAZ