Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Haber Tarihi: 05.01.2010

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

(TSE PERSONEL VE SİSTEM BELGELENDİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞIEĞİTİM, PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN) EĞİTİM PROGRAMLARI

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ

Amaç

Hedef Kitle

Süre

Eğitim İçeriği

Eğitim Amacı, Kalite Yönetim Sistem Standardı temel kavramları, sekiz temel prensip ile Standard maddelerinin yorumlanarak sistem kurma ve uygulama çalışmalarına katkı sağlanmasıdır.

Bu konuda ihtiyacı olduğu belirlenen veya bizzat talep eden tüm sektörde çalışanlar.

2 Gün

Eğitim İçeriği
• TSE Belgelendirme Prosedürü
• Kalite ile İlgili Temel Kavramlar
• Kalite Gereksinimleri
• Kalite Yönetim Sistemlerinin ve Belgelendirmenin Faydaları
• Kalite Yönetim Sistemlerinde Organizasyon Yapısı
• TS EN ISO 9001:2000 Serisi Standartlarının Tanıtımı
• TS EN ISO 9001:2000 Standardın Maddelerinin Yorumlanması
• Pratik ve Örnek Çalışmalar

İlgili Birim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

Tel: 614 11 15 –Dahili: 123
Faks: 614 57 91

Notlar: * Program Sonunda Katılımcılara TSE Tarafından Sertifika Verilecektir * Programlara Katılım Ücreti: 2 Günlük Eğitimler İçin 70,00 TL’dir * Programlar Yeterli Katılımcı Sayısına Ulaşılması Halinde Başlatılmaktadır. (En Az 30 Katılımcı) * Eğitimlerde Katılımcı Sayısı Sınırlı Olup, Kayıt Sırası Esas Alınacaktır.