Kanaat Önderleri İle 3. Toplantı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kanaat Önderleri İle 3. Toplantı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 26.03.2012

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, ilçemizin sorunlarını ve geleceğini görüşmek, odamızın bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi vermek ve görüş alış verişi yapmak amacıyla ilçemizin kanaat önderleri ile odamız Meğri toplantı salonunda toplantı düzenledi. Toplantıya Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinden Veli Pabuşçu, Nalan Ünal, Aytekin Aras, Ahmet Dönmez ayrıca köşe yazarı Akın Tezel ve beraberinde Mehmet Kiremitli, Erdoğan Kuzucu ve Mustafa Dişdiş iştirak ettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, odamızın 2005 yılından bu yana yaptığı çalışmalar hakkında hazırlanan sunum ile katılımcılara bilgiler verdi. Sunumun ardından odamızın yaptığı çalışmalar hakkında görüşlerini bildiren katılımcılar, ilçemizde gündemde olan ; Göcek tüneli geçiş ücretleri, ilçemizde öğrenim gören fakülte öğrencilerinin kışın boş kalan otellerde konaklaması, ovamızdaki verimli arazilere binalar inşaa edilmesi, otomobil galericilerinin şehir dışına alınması, Ölüdeniz`deki arıtma sorunu, AVM`lerin şehir dışına alınması, Orman İşletme Müdürlüğü şehir dışına alınması, Butik otel turizminin önemi, Fethiye`deki en büyük sorun olan sanayi sitesi sıkıntısı, ilçemizdeki turistik işletmelerin yatak kapasitesinin artırılması, topraksız tarım, imar revizyonu, ilçemizdeki trafik sorunu, derelerin bir an önce ıslah edilmesi, kurvaziyer iskele konuları hakkında yapılması gerekenleri görüş alış-verişi içerisinde tartışmışlarıdır.