Kanaat Önderleri Toplantısının 10.`su Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kanaat Önderleri Toplantısının 10.`su Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 08.06.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, ilçemizin sorunlarını ve geleceğini görüşmek, odamızın bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi vermek ve görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ilçemizin kanaat önderleri ile 7 Haziran 2012 tarihinde, odamız Meğri toplantı salonunda toplantı düzenledi.

Toplantıya Aysun Yazar, Serkan Koç, Mehmet Kısar, Mustafa Akgün, Cenk Ammilez, Birol Birol, Turgay Batman, Önder Tosun, Turgay Şahin katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, ilçemizde odamızın yaptığı ve yapılacak projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. FTSO`nun üyelerle iletişim için neler yaptığının yanında, eğitim ve seminerlerle üyelerin kendi gelişimlerine odamızın yardımcı olduğunu belirtti.

Katılımcılardan Mehmet Kısar, böyle toplantıların Fethiye için çok verimli olduğunu, ama projelerin çok geciktiğini söyledi. Fethiye körfezinin derhal temizlenmesi ve Sanayi Sitesi`nin Fethiye merkezinin dışına taşınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca diğer bir katılımcı Serkan Koç, ``Fethiye`de ayda 40 - 50 işyeri açılıyor. Ama bunların bir çoğu ya tekrar kapanıyor veya da kapatmak için uzun prosedürlerle uğraşıyorlar. Bunun için uzun soluklu işletmelerin açılmasının gerekiyor`` şeklinde konuştu. Cenk Ammilez ise ``FTSO`nun önderliğini yaptığı 4 yıllık fakülte hepimizi çok heyecanlandırdı. Benim alanım denizcilik olduğu için, denizcilik ile ilgili bölümler de fakülte içinde açıldığı zaman, sektörün eleman bulma sorununa büyük bir neşter vurulacaktır dedi.

Katılımcılar, verimli geçen toplantıdan ve FTSO`nun misafirperverliğinden dolayı FTSO Yönetim Kurulu Başkanı       Akif Arıcan`a memnuniyetlerini ilettiler.