KARADENİZLİ: FTSO ÖRNEK NOKTADADIR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KARADENİZLİ: FTSO ÖRNEK NOKTADADIR

Haber Tarihi: 10.09.2012

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nı ziyaret etti. Demokrat Parti İlçe  Yetkilileri ile birlikte FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ı ziyaret eden DP Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, "Kendilerine iadei ziyarette bulunduk.  FTSO`yu ziyaret ederken çok duygusal olduğumu belirtiyor, odanın içinde, geçmişte başkanlık yapan, rahmetli dedem Ali Kemal Karadenizli`nin anılarıyla yüzleşmek, bu ziyaretimize başka bir anlam yüklüyor. ..

Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye tarihinin sosyal ve ekonomik gelişmesinde en temel kurumlardan biridir. Türkiye`nin 5. odası olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın bugünkü yönetimi, odanın tarihine yakışır biçimde çalışkan, üretken ve girişimci tutumuyla ülke düzeyine örnek bir noktadadır. Ülkemizin ekonomik kalkınmasına Fethiye ölçeğinde sahip çıkarak öneriler getiren, Ticaret erbabının daha bereketli kazançlar sağlaması için, Devlet düzeyinde girişimler yapan, toplumu bilgilendiren tutumundan memnunluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, sadece ekonomik konularda değil, sosyal konularda, kültürel değerlerin korunmasında, çevre konusunda da önemli çalışmalar yapıyor ve yetkili makamları bu konuda uyarıyor.

Odanın fark edilen bir başka tutumu da, ekip çalışmasına, işbirliğine ortak çalışmaya önem veren bir çalışma temposu içinde olmasıdır" dedi.

DP İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli ve DP İlçe yetkililerine iadei ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, "Demokrat  Parti ülkeyi 40 yıl başarı ile yönetmiş. Ülkeye kazandırdığı dev tesislerle ülkenin sanayileşmesi ve modernleşmesi adımlarını artmıştır. İnşallah Demokrat Parti`yi gelecekte eski gücüne kavuşmuş görürüz. Yine iktidara gelmiş ve ülkeye tesisler kazandıran bir Demokrat Parti milletin arzusudur" diye konuştu.