KARAYİP ADALARININ ST. VINCENT AND THE GRENADINES ÜLKESİNİN DEVLET BAŞKANI’NIN FTSO ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 03.05.2011

Karayip Adalarının ST. VINCENT AND THE GRENADINES Ülkesinin Devlet Başkanı FREDERICK BALLANTYNE, CUMHURBAŞKANI SAYIN ABDULLAH GÜL’ün davetlisi olarak ülkemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçemizde kısa süreli bir mavi yolculuk yapan Sayın Devlet Başkanı odamızı da ziyaret etti. Ülkesi hakkında FTSO’ya bilgi veren Devlet Başkanı FREDERICK BALLANTYNE, iki ülke arasında ilişkileri geliştirmek ve bu ilişkiler sonucunda sosyal, kültürel ve ticari anlamda nasıl kazanımlar elde edilebileceği konularında görüş alışverişinde bulundu.