KAYMAKAM:”BÜTÜNLÜK KOPMAMALI” - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KAYMAKAM:”BÜTÜNLÜK KOPMAMALI”

Haber Tarihi: 13.09.2013

Seydikemer İlçesinin kurulması ve Bingöl’ün Genç ilçesinden atanan Kurucu Kaymakam Muammer Köken’nin göreve başlamasının ardından Fethiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Bakırcı nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Yasasının onaylanmasıyla birlikte Muğla’da 28 köyü bulunan Kemer Beldesine 24 köy daha eklenerek ilçe olan Kemer Beldesi ismi Seydikemer olarak değişmişti.

Kaymakam Muammer Köken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış olduğu bu hayırlı olsun ziyaretinde dolayı teşekkür edip çok memnun olduğunu dile getirdi. Kaymakam Köken FTSO Yönetim Kurulu üyelerine  “Seydikemer’in Fethiye’den ayrıldı diye bütünlüğün kopmamalı. Seydikemer’deki FTSO üyeleri aynı şekilde FTSO’ya üye olarak kalmalı ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının potansiyeli olan Seydikemer’in tanıtımında bizlere destek olmasını bekliyoruz” dedi.

Akif Arıcan Kaymakam Muammer Köken’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledikten sonra Oda faaliyetleri ve bölge hakkında bilgiler verdi. Arıcan yeni ilçe olan Seydikemer’in tanıtımı ve yapılanmasında katkıda bulunmaktan memnun olacaklarını iletti.