KAYMAKAM ÇALIK`TAN ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KAYMAKAM ÇALIK`TAN ZİYARET

Haber Tarihi: 20.11.2012

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret saati  haftalık yapılan FTSO Yönetim Kurulu Toplantısı'na denk gelen Kaymakam Çalık'ı Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı.

Geçtiğimiz Eylül ayında ilçemize gelerek, atandığı  Fethiye Kaymakamlığı  görevine başlayan Kaymakam Ekrem Çalık Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Göreve yeni başladığı dönemde önce FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra da FTSO Oda Meclisi Üyeleri tarafından ziyaret edilen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın iadei ziyaret kapsamında Odamıza geldiği öğrenildi.

Ziyaret saati haftalık yapılan FTSO Yönetim Kurulu Toplantısına denk Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşılayarak, devam eden toplantıya davet ettiler. Davet edildiği FTSO Yönetim Kurulu Toplantısında Kaymakam Ekrem Çalık öncelikle Yönetim Kurulu Üyeleri ile ayrı ayrı tanıştırıldı. Daha sonra FTSO tarihi ve FTSO öncülüğünde geliştirilen Fethiye temel projeleri konularında bilgilendirilen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, ziyaretinin faydalı olduğunu ifade etti. Kaymakam Çalık Fethiye için, sorunların çözümü noktasında FTSO Yönetimi ile devamlı işbirliği ve iletişim halinde olacaklarının da sözünü verdi.