KAYMAKAM EKREM ÇALIK`TAN ODAMIZA TEŞEKKÜR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KAYMAKAM EKREM ÇALIK`TAN ODAMIZA TEŞEKKÜR

Haber Tarihi: 14.09.2017

Erdek Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ekrem Çalık, FTSO Başkanı Akif Arıcan’a görevi sürecince yapmış oldukları işbirliğinden ötürü teşekkür etti.

Erdek Kaymakamlığı görevine atanan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüşen Ekrem Çalık, “Bu süreçte sizinle önemli çalışmalarda işbirliğim içinde olduk. Yapıcı yaklaşımınız için teşekkür ederim. Sizin nezdinizde tüm tüccar ve sanayicilerden helallik istiyorum.”dedi.

Fethiye’nin cennet unsurlarını bünyesinde toplayan bir yer olduğunu belirten Çalık, “Ülkemiz çok güzel bir coğrafya. Fethiye de cennet özelliklerini barındıran bir yer. Önemli çalışmalar yaptınız. Sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Daha yapılacak çok iş var” ifadelerine yer verdi.

Görev süresince vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Çalık’a teşekkür eden FTSO Başkanı Akif Arıcan, “Yaptığımız her işte bizim yanımızda oldunuz. Bizimle Ankara’ya gittiniz gerekli yerlere telefon ettiniz. Eski Valimiz Amir Çiçek de aynı şekilde bizim önümüzü açan bir idareci oldu. bu katkılarınızdan, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Hakkımız helal olsun. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk, huzur ve başarı diliyorum” dedi