Kemer Ortak Akıl Toplantısı Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kemer Ortak Akıl Toplantısı Düzenlendi

Haber Tarihi: 22.09.2010

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bölgesel toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Kemer’ de yoğun olarak tarım ile uğraşan belde esnafının ve tarım ve ticaret sektörünün sorunlarının tespiti ve bunlara ilişkin çözümleri bulmak üzere FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin yönlendiriciliğinde Ortak Akıl Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda katılımcılara “Elinizde sihirli bir değnek olsa Kemer’ de neleri değiştirmek isterdiniz?” , “İyi Çalışan, kaliteli hizmet sunan bir Oda ne yapar?” ve “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelişime açık alanları nelerdir?” şeklinde sorular yöneltildi.

Toplantıda yöneltilen sorular ve alınan görüşlerle, esnafın, belde halkının,  tarım ve ticaret sektörünün sorunlarının ele alınması ve bunlara yönelik çözüm önerilerinin aranması için düzenlenen bu toplantıda, ortaya atılan görüş ve öneriler sonrasında yapılan oylama sonucunda en çok oyu; Kemer’in ilçe olması, yerleşim alanının Uğurlu Köyü ve Gerişburnu arasına taşınması, tarım sanayinin kurulmasıve geliştirilmesi,  minibüsler ile ilgili sorunların çözümlenmesi, minibüslerin köy güzergâhından geçmesi, resmi dairelerin gelmesinin sağlanması, çok programlı lise ve hastane açılması, yüksekokul açılması konuları aldı.