KGK Muğla İcra Komitesi, kadın kooperatifleri ile toplandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KGK Muğla İcra Komitesi, kadın kooperatifleri ile toplandı

Haber Tarihi: 27.12.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, Muğla’da faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile bir araya geldi. Toplantıya Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya da katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, 24 Aralık 2021 tarihinde düzenledikleri toplantı ile Muğla’daki kadın kooperatiflerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya’nın da katılım sağladığı toplantıda, Kadın Girişimciler Kurulu Muğla Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, kurulun amacı, çalışma prensibi ve hedefleri noktasında katılımcıları bilgilendirdi. Kurul olarak bugüne kadar gerçekleştirilen çalışma ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Çahan, yapılabilecek işbirlikleri hakkında talep ve görüşleri aldı. Tüm kooperatif temsilcilerinin katılması noktasında önemli bir adım olan toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.