KİBELE SANAT EVİ’NDEN FTSO ÜYELERİNE %10 İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KİBELE SANAT EVİ’NDEN FTSO ÜYELERİNE %10 İNDİRİM

Haber Tarihi: 11.10.2018

Kibele Sanat Evi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve üyelerinin 1.derece yakınlarına yüzde 10 indirimli hizmet verecek.

Kibele Sanat Evi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında Oda üyelerine ve üyelerin 1.derece yakınlarına yönelik indirim protokolü imzaladı. Protokol imza törenine FTSO Başkanı Osman Çıralı ile Kibele Sanat Evi sahibi Sibel Bayhan katıldı. Yapılan protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını dileyen Sibel Bayhan Kibele Sanat Evi olarak uzun zamandır Fethiye’de sanatsal faaliyetlerde ve sanat eğitiminde bulunduklarını kaydetti. Geçmişte de FTSO ile işbirliği yaptıklarını ifade eden Sibel Bayhan “FTSO’nun bir projesi için tiyatro oyunu yazıp sergilemiştik. Güzel bir işbirliğine imza atmıştık. Şimdi de kendine zaman ayırmak çocuğuna drama eğitimi aldırarak gelişimine olumlu katkıda bulunmak isteyen FTSO üyeleri için bir işbirliğine imza atıyoruz. Sanatla içiçe zaman geçirmek isteyen FTSO üyelerini bekliyoruz” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı da meslek kuruluşlarının üyelerinin iş ve özel hayatlarına olumlu katkı yapacak her hizmetin toplumsal faydaya dönüşeceğini belirtti. Özellikle kış aylarında kapalı mekanlarda aktivitelere katılmak isteyen ve çocuğuna iyi bir uğraş arayan FTSO üyelerinin bu protokolden yararlanabileceğini kaydeden Çıralı Kibele Sanat Evine ve Sibel Bayhan’a teşekkür etti.